dietiste veenendaal
Home.
Een goede keuze maken valt niet mee. We worden voortdurend verleid door onze omgeving en door onze hersenen. En dan zijn er nog de zogenaamde voedselgoeroes die ons willen laten geloven dat een gezond leven in ieders bereik ligt als je maar gezond eet.
tasje
Diëtist Veenendaal Sabrina van Hardeveld solvo.
Sabrina van Hardeveld. Diëtistenpraktijk Grietje Tammenga Veenendaal Nijverheidslaan 3k, 3903AL Veenendaal. Regel een afspraak. Diëtistenpraktijk Grietje Tammenga Veenendaal Nijverheidslaan 3k, 3903AL Veenendaal Bekijk praktijkgegevens. 0318655804 Toon telefoonnummer. Toon op kaart. Deze specialist is ook werkzaam bij.: Diëtistenpraktijk Grietje Tammenga Ede Padberglaan 18, 6711PD Ede.
persoonlijke lening tarieven
Fysiotherapie Veenendaal 0318-517448 info@fysiotherapie-ellekoot.nl.
Tevens werken hier ook op parttime basis een bedrijfsarts, dietiste en een psycholoog. Master of Physiotherapy. Kristel werkt sinds juli 2004 als algemeen fysiotherapeut, master manueel therapeut, sportfysiotherapeut en verzorgt trainingen o.a. Pilates en Nordic Walking. Kristel heeft haar Master Manuele Therapie behaald in mei 2008! Gerda werkt sinds juli1998 als algemeen fysiotherapeut, oedeemtherapeut en heeft als specialisatie: Varices Gravidae spataderen bij zwangere vrouwen. In 2011 is zij ook geregistreerd als oedeemtherapeut. Maak direct een afspraak! Op de site van Fysiotherapie de Ellekoot staat informatie over de zorg die wij aan u kunnen bieden. Tegenwoordig kunt u direct een afspraak maken met de fysiotherapeut zonder een verwijsbrief van uw huisarts en/of specialist. Wij hanteren geen wachtlijst en garanderen binnen 24 uur een eerste afspraak! AVG Privacy Policy. van Veldekelaan 3. 3906 EK Veenendaal.
magento 2
Diëtistenpraktijk Marjolein Westland De diëtist.
Mijn naam is Marjolein Westland, in 2008 ben ik afgestudeerd als diëtist. Ik heb de opleiding Voeding en Diëtetiek gevolg aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, met als studierichting Voorlichting en Advisering. Na mijn studie heb ik gewerkt bij een zelfstandige dietistenpraktijk in Veenendaal.
schade
Adfys Paramedisch Centrum ADFYS Beter voor u!
En voor de klachten die niet zullen verdwijnen geweldige behandeling. Ouderen willen tegenwoordig graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen, liefst mobiel en zelfstandig. Het team van ADFYS Paramedisch Centrum kan de gevolgen van ouder worden en chronische aandoeningen helpen verminderen.
keyboost ipower
Kloppend Hart Huis, gezondheidszorg Veenendaal-oost.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. i-centrum Veenendaal-oost Van Essenlaan 1 3907 JA Veenendaal telefoon: 0318 54 90 60 Routebeschrijving e-mail: info@ovo-veenendaal.nl Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag 10 15 uur, zaterdag 10 13 uur. Een ander tijdstip?
wimperextensions
Gewichtsconsulente Janet Winter in Veenendaal afvallen, begeleiding.
Wie ben ik. Janet Winter te Veenendaal. Wil je afvallen? Je voelt je te zwaar. Je wilt graag afvallen maar het komt er niet van of het lukt niet. Je hebt er genoeg van en wilt er iets aan doen.
makelaars deventer
Balance2BeFit Voeding en dieetadvies Vraag gratis consult aan.
Zoek je een diëtist in de omgeving Veenendaal? Dan maak ik graag kennis met jou! Mijn naam is Anne Diet de Jong. In 2015 heb ik mijn diploma Voeding en diëtetiek behaald aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, waarna ik mijn eigen diëtistenpraktijk ben gestart.
Viper
DCN Diëtist Diëtisten Coöperatie Nederland.
Valk hotel Veenendaal, Bastion 73, 3905 NJ Veenendaal. Bij een jubileum hoort terugkijken, vooruitzien en smaakvol feest vieren. Aafke Buitelaar 2016-11-27T2247020000: Marcel Gerbrands, VideoMedisch. In mijn welgemeende felicitatie wil ik mijn complimenten uitspreken voor de gedreven inzet van de medewerksters, de gebundelde kennis en het ondernemerschap van de coöperatie.
bragg appelazijn
Vergoeding dieetadvies Diëtiste Mirjam van Egmond.
Deze praktijk is aangesloten bij de Regio Zorg Midden Holland www.mediis.nl: regio Gouda Bodegraven Reeuwijk, Driebruggen, Gouda, Waddinxveen. en Zorgcirkels www.zorgcirkels.nl: Woerden, Nieuwerbrug aan den Rijn, Zegveld, Kamerik. Veel zorgverzekeraars vergoeden extra uren van de diëtist in de aanvullende pakketten.
ajax

Contacteer ons