dietiste brugge
Dietiste Huisartsenpraktijk De Baliebrugge.
In de tweede consultatie, een week na de eerste afspraak, wordt het nieuwe voedingsschema meegegeven en besproken, net als een bundel met recepturen en een bundel met info over toegelaten en te vermijden voedingsmiddelen. Dit moment duurt ong. een half uur.
hypnose
Céline Millet Wie.
Tegelijkertijd heb ik mijn thuispraktijk opgestart in Oedelem. Elf jaar werkzaam als ziekenhuisdiëtiste met heel wat collega-diëtisten, artsen en andere paramedici op de afdelingen Intensieve zorgen, Algemene heelkunde, Oncologisch centrum en de Dieetafdeling AZ Sint Jan, Brugge leveren veel kennis en ervaring als paramedisch diëtiste.
marketing
Home.
personal trainer brugge
Welkom bij Lecluyse Dieet voor dieettips op maat!
Je krijgt dieettips bij de vleet, hapklaar advies en af en toe een extra duwtje in de rug. Met onze jarenlange ervaring, ons aanstekelijk enthousiasme en een vleugje humor helpen we je op weg naar een gezond en evenwichtig leven!
elektrische poort prijs
Welkom Marjolein Verdonckt diëtiste.
Ik ben Marjolein Verdonckt en ik studeerde af als bachelor Voedings en dieetkunde aan de Katholieke hogeschool Vives campus Brugge. Als diëtiste zou ik de mensen helpen om een gezonde voedings en levenstijl te bekomen. De titel van diëtiste is wettelijk beschermd en mag enkel en alleen door een erkende diëtiste beoefend worden.
loopbaancoach
diëtiste ervaring Dietiste Isabelle Heyens.
obesitas, insulineresistentie bariatrische chirurgie opvolging na maagband, gastric bypass, sleeve gastrectomie screening op ondervoeding bij verschillende aandoeningen en behandelplan uitwerken diabetes type 2 zorgtraject diabetes ouderenzorg Regelmatig verzorg ik voordrachten voor verenigingen, op aanvraag, en gastcolleges voor Kaho Sint Lieven, KHBO Brugge, In 2009 was ik hoofdredactrice voor het kookboek: Lekker Slank Koken www.voedings-advies.com. Dietiste Isabelle Heyens dendermondesteenweg 596 nabij op en afrit R4 9070 Destelbergen info@dietisteheyens.be tel: 09 335 47 96.
cursus engels nederlands
Over ons Diëtistenpraktijk De Jaegere.
Diëtiste Daniëlle Folens is in juni 2012 afgestudeerd als bachelor in Voedings en dieetkunde aan de KHBO, Brugge. Voor haar eindwerk koos zij ervoor om iets te doen met kinderen. Overgewicht en obesitas komen vaak al voor op jonge leeftijd.
smeedijzeren deuren
Diëtisten Brugge goudengids.be.
8310 Sint-Kruis Brugge Julius Delaplacestraat 36/A. Logopedisten, logopedie, psychologisch onderzoek, relatietherapie, speltherapie, bijlessen, studiebegeleiding, dyslexie, Bijlessen, logopediste, psychologie, voedingsadvies, dieetadvies, psychotherapie, IQ-onderzoek, Logopedist, Psycholoog, Diëtist, Voedingsadvies, Kinderpsychologie, Psychotherapie, Volwassenentherapie, Pedagogische spellen. Beoordeel dit bedrijf. 8200 Sint-Andries Brugge Gistelse Steenweg 392.
schilderwerken edegem
Voedingsadvies Wit-Gele Kruis.
Voortaan kan je voor het maken van een afspraak voor een patiënt, kennis of jezelf bellen naar het nummer van het WGK Brugge 050-63 40 00 of naar 0498-74 45 72. Onze diensten nodig? Voor meer informatie of een aanvraag kan je terecht bij je lokale Wit-Gele Kruis.
zwarte-lijst
Diëtist, Allergieën en Intoleranties, Stress Coach Coaching, individueel en in groep, naar een gezonde levens en voedingsstijl.
Of je nu je voeding wil aanpassen naar een gezondere stijl, passend bij je nieuwe leefstijl of sport, een dieet volgen, stress of vermoeidheid wil minderen, preventief of regeneratief wil werken voor burn-out of bore out, je bent op de goede weg.

Contacteer ons