dietiste gent
dietiste gent - Trees heeft al 20 jaar praktijkervaring als diëtiste en sanacoach.
Lieselotte is diëtiste KaHo Sint Lieven Gent en volgde daarna een postgraduaat tot diabeteseducator. Je kan bij haar terecht voor algemene diëtetiek en diabetes educatie. Lieselotte is lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en Diëtisten VBVD en van de diabetesliga.
Diëtiste.
Via deze weg kan u ook online een afspraak maken. Maandag dinsdag: praktijk in Gent. Woensdag donderdag vrijdag: privépraktijk in Lochristi. Wie is Sofie? Sofie biedt het holistische antwoord aan voor jouw vragen en lichamelijke ongemakken. Dit wil zeggen dat ze naar het volledige lichaam kijkt en patronen zoekt in klachten en symptomen. Lees meer
psycholoog gent
Elise T'Hooft.'
Diabetespatiënten met een voortraject diabetes of zorgtraject diabetes of patiënten met een zorgtraject nierinsufficiëntie krijgen een bijkomende tegemoetkoming door het RIZIV. Wie ben ik. Ik ben Elise THooft, gediplomeerd als bachelor in de voedings en dieetkunde aan de Hogeschool Gent.
dietiste gent.
dietiste opleiding mbo. dietiste gent Trees heeft al 20 jaar praktijkervaring als diëtiste en sanacoach. Lieselotte is diëtiste KaHo Sint Lieven Gent en volgde daarna een postgraduaat tot diabeteseducator. Je kan bij haar terecht voor algemene diëtetiek en diabetes educatie.
Marina Reygaerts, diëtiste in Gent.
Diëtiste in Gent. Voedingsadviezen zijn mijn passie. Dankzij mijn ruime ervaring in het Universitair Ziekenhuis neemt u kennis met mijn actuele diëtetische aanpak. Het is telkens weer een uitdaging om ongezonde voedingsgewoonten aan te passen tot een realistische en haalbare gezonde voeding met resultaat en dit op lange termijn.
Diëtiste aan huis.
In 2016 ben ik afgestudeerd als diëtiste aan de Odisee Hogeschool te Gent. Vervolgens ben ik van start gegaan als diëtiste in een diëtistenpraktijk genaamd Ann-Apurna te Eke. Na deze leerrijke praktijkervaring ben ik de uitdaging aangegaan om als zelfstandige diëtiste aan de slag te gaan.
Dietiste Isabelle Heyens.
Ik wil u graag een helpende hand hierin bieden. Duidelijke, eenvoudige en correcte informatie is hierbij belangrijk. Dietiste Isabelle Heyens dendermondesteenweg 596 nabij op en afrit R4 9070 Destelbergen info@dietisteheyens.be tel: 09 335 47 96. Diëtiste Isabelle Heyens. Dietiste Isabelle Heyens 2015.
Liesa Colson.
In 2015 behaalde ik mijn bachelor in de Voedings en dieetkunde, aan de Odisee Hogeschool te Gent. Tijdens mijn opleiding liep ik stage binnen een ziekenhuis en een afslankcentrum. Door mijn interesse voor diabetes, specialiseerde ik mij tot diabeteseducator aan de Artevelde Hogeschool te Gent.
Diëtiste, CVS, burn-out, stress Karen De Smet Gent.
Inzicht in een gezond voedingspatroon, bij gezondheid maar ook bij ziekte, is essentieel. Maar ook motivatie en gedragsverandering is cruciaal om een nieuwe levensstijl vol te houden. Daarom ging ik na mijn professionele bachelor verder met een master gezondheidsvoorlichting en bevordering.
dietist-info.be Alle diëtisten in Gent op één plek.
Dietiste De Gelas te Gent Gent. Waarom is Dietiste De Gelas te Gent de beste keuze voor u? Tijdens de consultaties gaan we op een motiverende en enthousiaste manier samen op zoek naar het voor jou best. Eva Stevens Erkend Diëtiste Diabeteseducator Gent Centrum.
Home: Dietiste Smeets.
Vaak zijn er echter meerdere consultaties nodig om een daadwerkelijke verandering in je eetpatroon teweeg te brengen. Samen bepalen we welke tijdspanne we tussen de consultaties laten. Wil je weten hoe de begeleiding bij het afslanken in zijn werk gaat, klik dan hieronder voor meer informatie.

Contacteer ons