dietiste antwerpen
dietist-info.be Alle diëtisten in Antwerpen op één plek.
Eetstudio groepsraktijk Els Engels/diëtiste voedingsdeskundige en coördinator. Groepspraktijk Eetstudio is een praktijk waar je terecht kan bij multidisciplinair team; diëtist, psycholoog, kinder en jeugdpsychiater, psychomotore therapeut. Welvaartstraat 23/1, Antwerpen. Waarom is Ajattar Latifa de beste keuze voor u? Elke patiënt/cliënt krijgt dieetadvies op maat.
dietist
Diëtiste en voedingsdeskundige te Wommelgem, Antwerpen Leen van Peer.
Leen van Peer Diëtiste en voedingsdeskundige te Borsbeek, Antwerpen. Welkom op mijn website! U kan bij mij terecht voor voedings en dieetbegeleiding. Hierbij ligt de nadruk op een persoonlijke aanpak, want een dieet dat voor iedereen geschikt is bestaat niet.
Bank
Home Page.
Groepspraktijk Sorghvliedt te Hoboken Britt op maandag, Arnica op donderdag. Groepspraktijk Mercuria te Hemiksem iedereen. Kinépraktijk Bart Ceulemans te Aartselaar enkel Britt. Groepspraktijk Gastro Kliniek te Antwerpen enkel Britt. Kinépraktijk Fit UP Kontich Sanne op maandag, Britt op dinsdag. Kinépraktijk Deurne enkel Sevim.
schoonmaakbedrijven
Dieetadvies.
Hij/zij kan je een gepersonaliseerd voedingsadvies geven om zo je lichamelijke gezondheid te bevorderen. Een diëtist geeft je advies over een vermageringsdieet, eetstoornissen, een cholesterolverlagend dieet, voeding bij diabetes, maag en andere problemen, voeding tijdens de zwangerschap, voeding voor sporters, enz.
wkk
Joanna Czerniak Diëtist Senses Praktijkhuis.
Loopbaancoaches in Mortsel. Loopbaancoaches in Lier. Selecteer een pagina. Joanna Czerniak Diëtist. Erkend door het RIZIV met het erkenningsnummer 5-64102-50-601 en lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en Diëtisten. Ik ontvang u met veel plezier tot mei 2019 op zaterdag in Senses Praktijkhuis, enkel na afspraak.: Professioneel profiel: www.be.linkedin.com/in/joannaczerniak. Feel free to contact me for a diet therapy in English every Saturday. Udzielam konsultacji rownie w jzyku polskim w kad sobot. Wie ben ik. Ik ben in 2014 afgestudeerd met onderscheiding als Professionele Bachelor Voedings en Dieetkunde Artesis-Plantijn Hogeschool te Antwerpen.
instellen
Diëtiek GZA Ziekenhuizen.
Op order van de behandelende arts, verpleegkundige of patiënt zelf zullen gehospitaliseerde patiënten voedingsondersteuning krijgen van een diëtiste om hun voedingstoestand te behouden of te verbeteren. Vaak begeleiden zij patiënten net voor en/of na een operatie, met kanker, hartfalen, ademhalingsproblemen, nierproblematiek, diabetes of een combinatie van aandoeningen.
bed
Anne Mindel Diëtiste Home.
Daarna volgt er een follow up sessie van ongeveer 15 min. Ik ben steeds bereikbaar, zowel per mail als telefonisch om je vragen te beantwoorden. Dietiste in Antwerpen. Home Over mezelf Praktische gegevens Neem contact op. Website Builder mogelijk gemaakt door Vistaprint.
lening
Natuurdiëtiste Katia Van der Auwera Diëtiste.
Postgraduaat diabeteseducator Thomas More, Campus Lier KHKempen. Specifieke lerarenopleiding CVO, Campus HIKempen, Geel. Aromatherapie volgens de seizoenen in zorgtraject Veerle Waterschoot CM, Turnhout. Business plan: markt, commercieel, financieel Activiteitencoöperatie Co-Actief. Dokter, ik ben zo moe Dr. Peter Aelbrecht congres, Antwerpen.
goedkoopste internet tv en bellen
Voedingsadvies Wit-Gele Kruis.
Dieetbegeleiding en voedingsadvies. De voedings en dieetdienst van het Wit-Gele Kruis van Antwerpen focust zich op deze specifieke medische problemen. Je kan een beroep doen op de dieetdienst voor individuele dieetbegeleiding en voedingsadvies aan democratische prijzen. Daarnaast kan je ook bij onze dieetdienst terecht voor de opvolging van sondevoedingen en bijvoedingen thuis.
pvc betonlook
Diëtiste Lien Mourisse Welkom op mijn website.
Daarnaast studeerde ik verder aan de UGent en behaalde in 2011 het diploma van Master in het management en beleid van de gezondheidszorg. Sinds 2013 ben ik ook gastdocent voor de opleiding Voedings dieetkunde aan de Odisee hogeschool te Gent. 2009-2011: Master in het management en beleid van de gezondheidszorg UGent. 2010: Voeding bij sport Artesis hogeschool, Antwerpen.
Sea

Contacteer ons