dietiste leuven
dietist-info.be Alle diëtisten in Leuven op één plek.
Praktijk voor gewichtsbeheersing, zowel individueel als in groepKookworkshops pure en gezond kokenLesgever bij Colruyt Group AcademyThermomix advisor. Diëtiste Susanne Meyer Leuven. Zelfstandige dietiste in een multidisciplinaire huisartsenpraktijk. Waarvoor kan je bij mij terecht: voedingsvoorlichting omtrent gezonde voeding volgens de actieve.
centrale verwarming Leuven
Home Op de groei.
Weet je wel hoe het in theorie zit, maar vind je het moeilijk om dit op je eigen situatie toe te passen? Wil je praktische tips en stap-voor-stap begeleiding? Wil je graag vol zelfvertrouwen zelf verder kunnen? Ben je op zoek naar een borstvoedingsvriendelijke diëtist?
verlovings ringen
De Chartreuse Holsbeek / Leuven Diëtist.
Diëtist Matteo Déom begeleidt via voedingsadvies patiënten met diabetes, hart en vaatziektes, kanker, nier, maag en darmproblemen, of allergie en intolerantie. Hij stelt telkens een aangepast dieet voor waarbij hij kan teren op zijn Oostenrijkse ervaring. voedselintoleranties en voedselovergevoeligheden. Wil je graag een afspraak bij de diëtist maar zit je nog met vragen?
Verhuur Tenten
Ingrid De Ceuster, diëtiste.
Ik wil me graag voorstellen: In 1985 ben ik afgestudeerd als diëtiste in de regaschool van Leuven. Sinds 1987 heb ik me gevestigd als zelfstandige diëtiste in Wommelgem, waar ik tot de zomer van 2011 mijn praktijk heb gehad. In de zomer van 2011 zijn we verhuisd naar Mortsel.
bmi kindereren berekenen
Gezond tussendoor artikel in Rondom Leuven Diëtiste Tervuren.
Gezond tussendoor artikel in Rondom Leuven. Dietiste Nathalie kwam in het kader van week van de diëtist 2014 met als thema gezond tussendoor in het rondom krantje te staan. RINGLAAN 78 3080 TERVUREN BELGIË 0479/42.38.38 DIETISTE Tervuren. Volg mij op en.
houten bijgebouwen
Ons team Diëtistenpraktijk Mieke Mommen.
Ondertussen heb ik mijn gespecialiseerd in voedselallergie en intolerantie, Low Fodmap en emotie-eten. Diëtiste met eigen praktijk. Actief lid van de Allergiediëtisten: uitwerken van de website www.allergiedietisten.com, uitwerken van dieetbladen, receptenbundels enz. Deeltijds als diëtiste voor het CEMA Centrum voor behandeling van Metabole aandoeningen Pinocchio.
plug-in
Home Diëtiste Stefanie Luyten.
Ik ben Stefanie Luyten en sinds 2014 ben ik afgestudeerd aan het departement GT van de Katholieke Hogeschool te Leuven en behaalde het diploma bachelor voedings en dieetkunde. Nadien heb ik mij nog bijgeschoold tot sportdiëtiste en heb ik de vorming voeding" bij het jonge kind en adolescent" gevolgd aan Odisee te Gent.
audio hifi winkels
Home Diëtist Annelies Van Driessche.
Ik heb een ruime ervaring en een heel grote interesse voor eetproblemen, moeilijke relaties met eten en patiënten die een eetstoornis hebben. Hiervoor heb ik mijn plaatsje binnen CEETO http//www.ceeto.be: en werk ik samen met verscheidene psychologen en de opnamecentra in Leuven en Tienen.
bloesems
Over Kristel Kristel Blockx Diëtiste Bree.
089 65 95 00. Als diëtiste oefen ik een paramedische beroep uit. Het gaat gepaard met het diploma bachelor in de voedings en dieetkunde dat ik in 2008 behaalde aan de Katholieke Hogeschool Leuven. Hierdoor geniet ik RIZIV-erkenning en dat is goed nieuws voor jou.
schoorsteenveger leuven
Interdisciplinaire Huisartsen Groepspraktijk DE FLINT.
Gelieve bij voorkeur tussen deze ure n te bellen. 812u en 14-18u. 812u en 14-18u. 812u en 14-18u. 811u en 14-18u. 811u en 14-18u. Is de praktijk gesloten en hebt u dringend een dokter nodig? Contacteer de dokter van wacht.
loopbaancoach

Contacteer ons