dietiste leuven
Sanacoaches Nooit meer diëten.
maandag en dinsdag. Voedingsdeskundige Diëtiste Overbroekstraat 71 C. 0499 15 38 32. diëtiste / voedingsdeskundige Schoolstraat 53. voedingsdeskundige / diëtiste Heirbaan 221a. 0499 15 38 32. Diëtiste / Voedingsdeskundige Halingenstraat 76. Enkel op donderdag. Voedingsdeskundige / Diëtiste Overbroekstraat 71 c.
schoorsteenveger leuven
Home Diëtiste Stefanie Luyten.
Ik ben Stefanie Luyten en sinds 2014 ben ik afgestudeerd aan het departement GT van de Katholieke Hogeschool te Leuven en behaalde het diploma bachelor voedings en dieetkunde. Nadien heb ik mij nog bijgeschoold tot sportdiëtiste en heb ik de vorming voeding" bij het jonge kind en adolescent" gevolgd aan Odisee te Gent.
personal trainer leuven
Kennis van Voeding Diëtiste Jolien Kennis.
Ik ben een erkende diëtiste en coördinator-diëtist van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten. Daarnaast heb ik me bijgeschoold tot diabeteseducator en sportdiëtiste en verdiep ik me in plantaardige of veganistische voeding. Ik heb ook ervaring als kinderdiëtiste door te werken op de dienst kindergeneeskunde in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen.
schoorsteenveger leuven
Diëtiste en Diabeteseducator Nathalie Wouters.
Voorlopig is de consultatieruimte slechts een klein bureautje in afwachting van onze verhuis onze excuses hiervoor. Voordrachten en kookworkshops ook op andere dagen. Raadhuislaan 4 bus 102. 3010 Kessel-Lo Leuven. Aanmelden Recente siteactiviteit Misbruik melden Pagina afdrukken Toegang verwijderen Mogelijk gemaakt door Google Sites.
afvalcontainer almere
Gezond tussendoor artikel in Rondom Leuven Diëtiste Tervuren.
Gezond tussendoor artikel in Rondom Leuven. Dietiste Nathalie kwam in het kader van week van de diëtist 2014 met als thema gezond tussendoor in het rondom krantje te staan. RINGLAAN 78 3080 TERVUREN BELGIË 0479/42.38.38 DIETISTE Tervuren. Volg mij op en.
leningen
Diëtiste Evi Vandenborre Leuven.
Hallo, ik ben Evi Vandenborre en ben erkend als diëtiste na het behalen van mijn diploma voedings en dieetkunde aan UCLL te Leuven. Je kan bij mij terecht voor de behandeling van zwaarlijvigheid, hart en vaataandoeningen, diabetes, intoleranties, allergieën, voeding bij zwangerschap en nog veel meer!
ronde tafel
Diëtist voeding en dieet begeleiding in Kessel-Lo Leuven VindeenTherapeut.be.
Zingeving en zingevingsvragen. AAT Therapie met assistentie van dieren. ACT acceptance and commitment therapie. Aura chakra healing. Business en team coaching. Cliëntgerichte therapie / clientcentered therapy. Cranio sacraal therapie. Diëtist / Diëtiste. EE emotioneel evenwicht therapie. EFT emotion focused therapy.
Maps
Home Op de groei.
Weet je wel hoe het in theorie zit, maar vind je het moeilijk om dit op je eigen situatie toe te passen? Wil je praktische tips en stap-voor-stap begeleiding? Wil je graag vol zelfvertrouwen zelf verder kunnen? Ben je op zoek naar een borstvoedingsvriendelijke diëtist?
bosch hepa filter schoonmaken
De Chartreuse Holsbeek / Leuven Diëtist.
Diëtist Matteo Déom begeleidt via voedingsadvies patiënten met diabetes, hart en vaatziektes, kanker, nier, maag en darmproblemen, of allergie en intolerantie. Hij stelt telkens een aangepast dieet voor waarbij hij kan teren op zijn Oostenrijkse ervaring. voedselintoleranties en voedselovergevoeligheden. Wil je graag een afspraak bij de diëtist maar zit je nog met vragen?
krediet aanvragen
Ingrid De Ceuster, diëtiste.
Ik wil me graag voorstellen: In 1985 ben ik afgestudeerd als diëtiste in de regaschool van Leuven. Sinds 1987 heb ik me gevestigd als zelfstandige diëtiste in Wommelgem, waar ik tot de zomer van 2011 mijn praktijk heb gehad. In de zomer van 2011 zijn we verhuisd naar Mortsel.

Contacteer ons