opleiding diëtiste
drwauters.be Diëtiste.
Daarna ben ik me nog verder gaan specialiseren als diabeteseducator en oncologisch diëtiste. Nu volg ik nog steeds regelmatig opleiding om up-to-date te blijven. Na wat zoeken heb ik mijn weg gevonden als diëtiste in de Sint-Jozef Kliniek Bornem en Willebroek.
camerabewaking
Opleidingen Arteveldehogeschool Gent.
Deeltijds 113 Apply Deeltijds filter. september / oktober 81 Apply september / oktober filter. januari / februari 32 Apply januari / februari filter. Zoeken op trefwoord. Zoek een opleiding. Er zijn 127 opleidingen die voldoen aan je zoekcriteria. Financie en verzekeringswezen.
Wetterse Dakwerken
Opleiding Allround Voedingsdeskundige Centrum Voor Avondonderwijs.
Een echte aanrader dus! Heb je al één of meerdere modules gevolgd, maar wil je de volledige opleiding Voedingsdeskundige Allround volgen? Dan profiteer je van vrijstellingskorting! Neem contact op met je opleidingsadviseur voor jouw korting. Lotte De Clercq. Als zelfstandig diëtiste, organisatrice van kookworkshops en auteur van diverse kookboeken meet Lotte De Clercq mensen een gezonde levensstijl aan.
smeedijzer
Opleidingen VDAB.
Misschien betalen wij jouw inschrijvingsgeld terug. Ontdek alle voorwaarden. Ga op verkenning. Interesse in een carrièreswitch, maar nog wat twijfels? Doe inspiratie op en ontdek welke jobs bij je passen. Verken je mogelijkheden. Melissa groeit door. Als" klein meisje vond ik het super om de kassiersters in de winkel bezig te zien. Nu ben ik er zelf een." Korte opleiding Logica algoritmisch denken. Brussel, Rouppeplein 16 ingang via Nieuwland 31. Digital skills: Gebruik van digitale toestellen. Brussel, Rouppeplein 16 ingang via Nieuwland 31. Ontwikkelaar mobiele applicaties. Heverlee, Interleuvenlaan 2. Mechelen, Brusselsesteenweg 288. Bekijk de volledige agenda. Mijn loopbaan Profiel gewenste jobs Opdrachten Berichten Cv's' Leeromgeving Documenten.
pizza shoarma
Lore Ceulemans Diëtiste.
Ik ben erkend bij het RIZIV en ook lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en diëtisten. Benieuwd waarom ik diëtiste werd? Tijdens een opendeurdag van mijn toekomstige hogeschool kwam ik in aanmerking met de leslokalen en leerkrachten van de opleiding voedings-en dieetleer.
marketing consultant
Opleiding Voedings-en Dieetkunde AP Hogeschool.
Student aan AP. Studeren in Antwerpen. Begeleiding op maat. Voorzieningen voor studenten. Cultuur Vrije Tijd. Onderzoek aan AP. Voor kinderen en jongeren. Onderzoek en samenwerking. Blikopener partners in innovatie. Aanbod voor secundaire scholen. Naar het buitenland. Studeren in het buitenland. Stage in het buitenland. Internationalisering @ home. Projecten in het buitenland. Gezondheid en Welzijn. Management en Communicatie. Onderwijs en Training. Wetenschap en Techniek. Schools of Arts. Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen. Koninklijk Conservatorium Antwerpen. Werken bij AP. Waarom werken bij AP? Event @ AP. Verwacht je in deze opleiding Voedings en Dieetkunde aan een erg gevarieerd en doorlopend vernieuwd programma.
goedkoopste hypothecaire lening
Diëtiste Lien Mourisse Welkom op mijn website.
Welkom op de website van voedingsdeskundige, diëtiste en diabeteseducator Lien Mourisse. Ik ben werkzaam als erkende diëtiste en ik streef er naar om samen met u een persoonlijk voedingsadvies op maat uit te werken. Ik geloof niet in diëten maar wel in gezonde voeding en in het veranderen van voedings en leefgewoontes op lange termijn. Maak een afspraak. In 2009 studeerde ik af als Bachelor in de Voedings en dieetkunde aan KaHo Sint-Lieven huidige Odisee hogeschool te Gent. Na de opleiding begon ik als zelfstandige diëtist in Medisch Huis de Statie te Lauwe.
seo
Home Barbara Mertens.
Ik ben Barbara Mertens en ben al van kinds af aan gebeten door alles wat met voeding en gezondheid te maken heeft. Een opleiding als diëtiste leek me dan ook de meest voor de hand liggende keuze. Na het afronden van deze studies werd mij duidelijk hoeveel vraag er momenteel is naar de combinatie sport en voeding, en vooral het Personal Training aspect en een gezonde levensstijl winnen steeds meer aan populariteit.
ontslag
Over SomethingELSe!
Preventie bij kinderen, ouders sensibiliseren, maar ook zieke kinderen helpen via voeding is altijd mijn stokpaardje geweest. Vandaar dat ik in 2010 de opleiding voeding bij het jonge kind heb gevolgd en het getuigschrift pediatrisch diëtiste heb behaald bij KHLeuven.
sem seo sea
Karel de Grote Karel Hogeschool. de Grote Hogeschool Antwerpen.
Je stapt voor het eerst in het hoger onderwijs of je wil van studierichting veranderen: hoe bepaal je je koers, en liefst meteen goed? Bekijk het filmpje. Stel ze meteen aan KdG-studenten. Zit je nog met wat vragen over een opleiding aan KdG?
spouwmuur dikte

Contacteer ons